Sarah Vaughan

Sarah Vaughan er en britisk forfatter, hvis tredje roman, Skandalens anatomi, er solgt til udgivelse over hele verden. Vaughan har studeret engelsk ved Oxford og blev senere journalist. Hun arbejdede i 11 år for The Guardian som nyhedsreporter, sundhedskorrespondent og politisk korrespondent. Da Vaughn havde fået sit andet barn, forlod hun The Guardian til fordel for en karriere som freelancer. Hun begyndte at skrive fiktion den uge hun fyldte 40, og debutromanen The art of baking blind, som er udgivet på adskillige sprog, var resultatet. I 2016 udgav hun sin anden roman, The farm at the edge of the world.

Vaughan bor i dag i Cambridge med sin mand og to børn. Spændingsromanen Skandalens anatomi er den første af Vaughans romaner, som bliver udgivet på dansk. Romanen kredser om en skandale blandt Storbritanniens privilegerede elite og de kvinder, der bliver fanget i kølvandet på skandalen.

Sophies mand James er en god og kærlig far, en opmærksom ægtemand og en karismatisk og succesfuld figur i den offentlige debat. Og så er han anklaget for en frygtelig forbrydelse. Sophie er overbevist om hans uskyld og desperat for at beskytte sin familie mod de løgne, der truer med at flå dem i stykker. Advokaten Kate Woodcroft skal føre sagen; hun er en dreven professionel og forstår, at jura mest af alt handler om at have argumenterne i orden. Og alligevel betyder sandheden mere for hende. Hun er sikker på, at James er skyldig og fast besluttet på, at retfærdigheden skal ske fyldest. Hvem har ret angående James? Sophie eller Kate? Og har nogen baseret dommen på andet end fornemmelser og personlige oplevelser? På trods af sin privilegerede opvækst ved Sophie udmærket, at hendes perfekte liv ikke er ukrænkeligt. Det har hun vidst, siden hun og James mødte hinanden på Oxford og noget unævneligt fandt sted i en månebelyst atriumgård. Sophie vidste aldrig rigtig, hvorfor hendes læsemakker Holly pludselig forlod universitetet. Men hvad ville der ske, hvis Sophie kendte sandheden?

Bibliografi:

  • Skandalens anatomi (2019)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.