Peer Kaae og Per Kuskner

Per Kaae (tv) & Per Kuskner (th)
Foto: Jörg Hubrich

Forfatterduoen Peer Kaae og Per Kuskner kender hinanden fra den journalistiske verden, hvor de begge har haft en karriere igennem 30 år. Sammen har de skrevet biografien Axel Strøbye: en tragisk komedie, som udkom i 2012. Deres nyeste udgivelse Midassyndromet fra 2020 er en krimi indenfor genren ’True Crime Fiction’. Handlingen i bogen er baseret på verdens største hvidvaskskandale og tager fat i tematikker såsom grådighed, økonomisk kriminalitet og mord.    

Peer Kaae (f. 1966) er journalist og forfatter. Han har bl.a. arbejdet med dokumentarprogrammer på DR, musikudsendelser på P3, underholdningsjournalistik og sportsjournalist på Eurosport. I 2010 udkom hans bestseller Dobbeltmordet på Peter Bangsvej om danmarkshistoriens største mordgåde og har siden specialiseret sig i genren ’True Crime Fiction’.

Per Kuskner (f. 1962) er journalist og fatter. I en årrække har han boet i hhv. Australien, Frankrig, England og USA, hvor han bl.a. var korrespondent for Fyens Stiftstidende og Morgenposten. Fra 1992 – 2011 var han ansat på SE og HØR som Hollywood- og filmjournalist/redaktør og senere som webredaktør. Bogen om ”Matador” er hans debut som forfatter.

Midassyndromet

Da Mads Brodersen får tilbudt et job i Nordisk Bank er det en drøm, der går i opfyldelse: høj løn, fri bil og en penthouselejlighed i Nordhavn som frynsegoder. Alt inklusiv familielivet tegner godt for Mads. Men da han forflyttes til bankens afdeling i Estland ændres virkeligheden brat. Mads opdager, at forgængerens død ikke var tilfældig. Mads undersøger mordet og hvirvles ind i en hvidvask af enorme dimensioner. I sin søgen efter sandheden sættes han op mod internationale og politiske kræfter og fanges i sit livs dilemma. Hans valg starter en skræmmende kædereaktion, der skaber kaos – ikke bare i den finansielle sektor, men helt op i samfundets øverste politiske lag.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.