”En intern affære”

Anbefaling af En intern Affære.

Den skotske krimiforfatter Ian Rankin vil de fleste forbinde med Rebus-bøgerne, som også er filmatiserede og vist på dansk TV.
Med En intern affære har Rankin påbegyndt en ny serie med Malcolm Fox som hovedperson og jeg vil tro, at de fleste bliver begejstrede. Det blev jeg, for Rankins nye serie er blandt meget andet begavet underholdning.
Malcolm Fox arbejder ved Klagerne, som er den politienhed, der har til opgave at undersøge andre politfolk. Efter at have afslutte en stor sagt, bliver Fox bedt om at undersøge en yngre kollega, Jamie Breck, som ifølge rygter – og beviser – har fingrene dybt begravet i noget snavs.
Samtidig er Fox trængt rent familiemæssigt for søsteren lever i et voldeligt forhold og pludselig bliver svogeren myrdet. Mordet på søsterens kæreste, Vince, får Breck til opgave at opklare, og da Fox ikke kan lade være med at blande sig i den sag, mødes de to politifolk. Dette bliver kun begyndelsen og indgangen til flere “sager”, som Breck og Fox sammen og i det skjulte kaster sig over – med større eller mindre held.
Deres karriere står på spil.
Glæder mig til næste udspil fra den skotske krimimester.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.