Camilla Grebe

 

Camilla Grebe, f. 1968 er svensk forfatter og økonom. Sammen med søsteren, Åsa Träff, har hun skrevet  krimier med Psykoterapeuten Siri Bergman som hovedperson.

I 2016 skrev hun Når isen brister. I 2018 udkom den selvstændige fortsættelse Husdyret og i 2019 skrev hun Dvale.

Husdyret blev af det svenske kriminalakademi udnævnt til Årets svenske krimi 2017.

Bibliografi

Serien med Siri Bergman

  • Jeg ser dig (2009)
  • Sort angst (2011)
  • Før du døde (2013)
  • Manden uden hjerte (2014)

Serien med Malin

  • Når isen brister (2016)
  • Husdyret (2018)
  • Dvale (2019)

Se også

Interview med søstrene

Litteratursidens omtaler

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.