C.L. Taylor

Britiske C.L Taylor (f.1973), opvokset i Worcester, har udgivet Flugten 2018, Savnet 2017 og Løgnen 2016 på dansk og har blandt flere engelske titler udgivet The Accident 2014 og The Treatment 2017. Forfatteren skriver psykologiske thrillere, der placerer sig inden for domestic-noir-genren.

Løgnen omhandler Emma, der på et ophold i Nepal mistede 2 veninder. Fem år senere er fortidens frygtelige hændelser på vej til at indhente hende. I Savnet er Claire og Marks 15-årige søn Billy forsvundet. Moderen Claire fortsætter sin søgen efter sin søn, men nogen tæt på skjuler noget. Forfatterens seneste roman Flugten starter med, at Jo Blackmores datter modtager en trussel fra en fremmed kvinde, men ingen vil tro, at hun er i fare. Både myndighederne og Jos nærmeste vender sig snart mod Jo. Et mareridt er begyndt, og Jo har kun flugten som mulighed, hvis hun skal nå at beskytte sit barn.

C.L. TAylor læste psykologi på universitetet i Newcastle og har en karriere inden for forlagsbranchen i London og en tid som grafisk designer i Brighton bag sig. Hun har modtaget flere priser for sine noveller, der kun er udkommet på engelsk. I 2014 debuterede hun med sin første roman og blev valgt som ’Bestselling Adult Fiction Debut Author’ i The Bookseller.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.