C. L. Taylor

C.L. Taylor (1973) er forfatteren bag fem psykologiske thrillere, som alle er Sunday Times bestsellere, hvoraf de første to har solgt 500.000 eksemplarer i England alene. Hendes romaner er oversat til over 25 forskellige sprog.

Taylor blev født i Worcester og tilbragte store dele af sin opvækst i forskellige militærlejre i Storbritannien og Tyskland. Hun studerede psykologi på Northumbria University, og hun arbejdede på et forlag i London og som grafisk designer i Brighton, inden hun i 2014 blev forfatter på fuld tid, da hun debuterede med sin første krimiroman.

Taylor begyndte at skrive noveller i 2005, og hun er blevet udgivet i en lang række litteratur- og kvindemagasiner. Hun vandt desuden flere novellekonkurrencer og modtog priser for sine noveller. I 2009 og 2011 udgav hun som Cally Taylor de romantiske komedieromaner Heaven can wait, som var bestseller i Ungarn og Kina, og Home for Christmas, som er blevet filmatiseret. Da Taylor var på barselsorlov med sin søn, fik hun ideen til en psykologisk thriller, og har siden helliget sig krimilitteratur. Hun bor i dag i Bristol med sin samlever og søn.

Taylors romaner Løgnen, Savnet og Flugten er udgivet på dansk.

Bibliografi:

  • Løgnen (2016)
  • Savnet (2017)
  • Flugten (2018)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.