C. J. Box

Charles James Box, amerikansk forfatter.

C.J. Box bor uden for Cheyenne, Wyoming med sin familie. Han har arbejdet som journalist, på ranches og i vildmarken, og er nu ejer af et internationalt reklamebureau med sin kone Laurie. Han har skrevet 11 romaner, for hvilke han har vundet adskillige priser; senest vandt Blue Heaven den prestigefyldte amerikanske krimipris, Edgar Award, for årets bedste spændingsroman 2008.

Forlaget skriver således om Blue Heaven:

“Hvis tolvårige Annie ikke havde været så vred på sin mor, havde hun aldrig taget sin lillebror William med på fisketur langt ude i skoven uden at fortælle nogen om det. De havde heller aldrig set mordet eller set morderne direkte i øjnene. Nu løber de for livet, og de kan ikke tage hjem, for morderne ved, hvem de er, og hvor de bor.

Da morderne oven i købet er pensionerede politimænd og bor i Blue Heaven, er der ingen steder, hvor Annie og William kan finde et sikkert skjulested, og ingen de kan stole på. Ikke før de møder Jess Rawlins.

Jess er en rancher af den gamle skole, og han tror på Annie og William. Men han er alene imod skruppelløse mænd, som vil gøre alt for at eliminere vidnerne til deres forbrydelse.”

Foruden Blue Heaven, som udkom på dansk i 2011 (Forlaget Klim), har C.J. Box blandt andet skrevet 11 bind i serien om Joe Pickett, som endnu ikke er oversat til dansk.

Se også

C.J. Boxs hjemmeside

Litteratursiden.dk’s anbefaling af Blue Heaven

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.