Belinda Bauer

Belinda Bauer er vokset op i England og Sydafrika. Hun har arbejdet som journalist og manuskriptforfatter. I 2010 vandt hun The Gold Dagger for Dyster viden som årets britiske krimi. Hun er den første debutant i næsten 40 år, der løb af med sejren. Hun bor i Wales.

Bibliografi

  • Dyster viden (2015)
  • Mørkets ansigt (2015)
  • Under huden (2015)
  • Som fortjent (2016)
  • De smukke døde (2017)

Priser og nomineringer

Vinder af Harrogate Crime Writing Festival 2014

Vinder af  CWA Gold Dagger Award 2010

Udvalgt til Waterstone´s Fresh Blood Promotion 2010

Vinder af Amazon Rising Stars Part I 2010

Se også

Forlagets hjemmeside

Litteratursidens omtaler

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.