A. Silvestri

A. Silvestri. Foto: Presse

A. Silvestri (f. 1977) er en dansk forfatter, underviser og freelanceredaktør. Ved siden af forfattervirksomheden arbejder han som folkeskolelærer på deltid. 

Silvestri debuterede i 2010 med novellesamlingen Køtere dør om vinteren og har sidenhen udgivet en lang række romaner og novellesamlinger. Han har generelt en forkærlighed for de fantastiske genrer men skriver også realisme. I 2015 indtog han posten som formand for Dansk Horror Selskab. Silvestri har medvirket i et utal af antologier og er både indtalt og oversat til engelsk.

Novellesamlingen “Kærlighedsfrugt” er nomineret til prisen for Årets Danske Horrorudgivelse 2015, der uddeles på Krimimessen d. 12. marts 2016.

I 2016 udgav Silvestri den gotiske krimi Al kødets gang. Bogen handler om Søren, der flytter tilbage til barndomshjemmet for at passe sin syge, demente mor. Men huset på Bringe Allé er et sted, der huser skygger og hjemsøges af fortrængte minder fra fortidens fester og synder. Et hus, hvor vedbend vokser vildt på facaden og græsset gror utæmmet. Et hus med en kælder… en dyb og mørk kælder.

En dag banker Sørens onkel på døren. Han har et spørgsmål: “Hvor meget husker du?” 

Al kødets gang er en uhyggelig historie, hvor ingen undslipper fortiden. Det er en moderne horrorfortælling såvel som et realistisk drama, der kredser om det uomgængelige spørgsmål: Hvad skete der med Mathias?

 

Bibliografi

  • Al kødets gang (kortroman) (2015)
  • Kærlighedsfrugt (novellesamling) (2015)
  • Ambrosia/Live (dobbelt kortroman) (2014)
  • Optisk bedrag (novellesamling) (2012)
  • Pandaemonium (roman) (2011)
  • Faderens sønner (novellesamling) (2011)
  • Køtere dør om vinteren (novellesamling) (2010)

 

Henvisninger

A. Silvestris hjemmeside

Portræt på Dansk Horror Selskab

Omtaler på Litteratursiden.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.